Гледайте „Мъж за всеки месец“ от 12.30 ч., „Принцът от моето лято“ от 14.15 ч. и „ Мистериите на Аурора Тийгардън: Истината“ от 16.00 ч. по NOVA.

В неделя следобед пътят на любовта ще премине през ефира на NOVA. Зрителите ще могат да се насладят на три поредни филмови премиери, които ще осигурят забавление и романтично вълнение пред малкия екран.

Семейният филм „Мъж за всеки месец“ поставя началото от 12.30 ч. и ще разкаже за странната птица Меган, която работи като блогър в голям новинарски сайт. Срещите не са стихията й, но това внезапно се променя, след като шефът й Бренда й дава нова задача, а именно да излезе на среща с всеки един от 12-те ергена, интервюирани за колонката „Мъж за всеки месец”. Задачата става още по-трудна, когато Меган разбира, че всичко това трябва да се случи пред камера и под режисурата на симпатичния й колега Скот. Повечето срещи се оказват истинско бедствие с изключение само на една – тази с Джак, актьор със същите особени привички като нея. 

Вълнуващият следобед продължава с историята на очарователната Манди и романтичната комедия „Принцът от моето лято“. Манди получава уникална възможност да развие своите умение на ПР специалист, справяйки се със скандалния образ на британски монарх. Дали ще се справи с трудната задача и ще има ли шанс да изживее истинска лятна любов? Отговорите зрителите ще могат да проследят днес от 14.10 ч. по NOVA.

Следва нова вълнуваща мистериозна загадка, чието главно действащо лице е отново безстрашната Аурора Тийгардън.Тя е изиграна от вече порасналата актриса Кандис Камерън Бър, станала известна с участието й в нашумелия ситком „Пълна къща“. В премиерата на „Мистериите на Аурора Тийгардън: Истината“ ще видим отново Аурора замесена в мистериозно разследване, след като племенницата на приятеля й Мартин изчезва. Всички разчитат на нея да успее да помогне загадката да се разплете и семейството отново да бъде заедно.

Не пропускайте „Мъж за всеки месец” от 12.30 ч., „Принцът на моето лято” от 14.10 ч. и „Мистериите на Аурора Тийгардън: Истината” от 16.00 ч. тази неделя по NOVA.