Гласувайте за марките на NOVA в класацията „Любимите марки”

Близо 8000 души до момента са подкрепили своите любими марки във втори кръг от 10-тото юбилейно издание на единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. Стартът на втория етап на инициативата беше на 20 юни и ще продължи до 26 юни, включително. Този кръг ще отличи Топ 3 на най-предпочитаните брандове в различните 36 категории, съобразно потребителския вот. Класацията се провежда за единадесета поредна година. Гласуването се извършва он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu, след предварителна регистрация и потвърждаване чрез линк.

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

В категория „Уеб медии и сайтове“ Nova.bg, Dariknews.bg и Vesti.bg са номинирани за любими „Уеб медии и сайтове“, каналите NOVA, KINO NOVA и DIEMA FAMILY се състезават за награда в категорията „Телевизия“, а NOVA NEWS - за „Радио“. Всички те са част от портфолиото на Нова Броудкастинг груп.

Третият последен кръг ще се проведе в периода 1 – 7 юли, в рамките на който ще станат известни брандовете - финалисти в 11-тото издание на класацията. ТОП 3 марките във всяка категория, както и техните бранд- и маркетинг мениджъри ще получат статуетка и сертификат за първо, второ и трето място за БРАНД мениджър на годината.

Тази година за първи път ще бъдат връчени и призове за бранд мениджърите, маркетинг мениджърите и комуникаторите, развили и наложили марката сред потребителите – тези, които са допринесли с креативност, иновативна стратегия и адекватен комуникационен план за силното присъствие на продукта/услугата и емоционалната му връзка с потребителите. Това са специалистите, стоящи зад всяко послание, слоган, статия, постове в социалните мрежи, които разбират потребностите на своите последователи и денонощно са близо до тях.

Може да подкрепите всички номинации на Нова Броудкастинг Груп он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu