Тя се изготвя за 11-а поредна година

NOVA е любимата телевизионна марка на зрителите. Медията получи признанието на потребителите и голямата награда в категория "Телевизия" в онлайн класацията "Любимите марки".

СНИМКИ ОТ НАГРАЖДАВАНЕТО ВИЖТЕ ТУК 

Новинарският сайт nova.bg беше отличен с първа награда в категорията "Уеб медии и сайтове".

NOVA е предпочитаната телевизия за трета поредна година в класацията и печели доверието и високата оценка на зрителите.

„За нас е изключителна чест да получим подобна награда най-вече, защото тя идва от потребителите, от нашите читатели и се надяваме занапред да заслужаваме още много подобни отличия. Наградата също така означава и изключително много труд и ни прави още по-отговорни, задължени да работим още по-добре”, каза изпълняващият длъжността главен редактор на nova.bg Маргарита Стоянчева.

“Както казаха организаторите това е една класация, в която няма журита, има чисто потребителски вот. По-голямо признание от това зрителите да ти присъдят първото място мисля, че няма”, каза водещият на Новините на NOVA Богомил Грозев.

Класацията се изготвя за 11-а поредна година. "Любимите марки" не разчита на жури при номинациите - те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват пазарни критерии. Всяка година в класацията взимат участие между 20 000 и 40 000 потребители.

Благодарим Ви за доверието! 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.