Моделът разкри, че все още вярва в брака

Ирина Шейк даде своето първо интервю след раздялата си с актьора Брадли Купър. Тя говори пред списание "Harper's Bazaar", пише "Дарик нюз".


Моделът разкри, че все още вярва в брака. „Всеки гледа на това различно. Дали вярвам в брака? Да, разбира се. Не съм от хората, които са срещу него.“

 
Сподели и какво мисли за ролята на майка и митовете, свързани с нея: „Дайте ми една причина, заради която трябва да носиш по-дълга пола, просто защото си майка. Не! Не вярвам в това. Наистина! Как на хората им хрумва подобно нещо? Защо трябва да променяш себе си и това как се чувстваш, само защото ставаш майка?“

Ирина Шейк говори и за любимата си баба, на която е кръстила дъщеря си Леа де Сен: "Тя беше една от най-силните жени, които познавам", казва моделът. За детето си казва, че държи то да расте в честност: „Трябва да бъдеш истински с децата си, за да не живеят и те в лъжа”, категорична е красавицата.
 
Повдигната бе и темата за силата на жените: "Те „могат да гледат деца, да ходят на работа, след това да се приберат – да сготвят и да изчистят, и пак да работят", казва Ирина.

И признава, че има своите слабости: „Не съм перфектна. Имам дни, в които кожата и косата ми не изглеждат добре. Понякога не приличам на модел. Просто съм човешко същество“.
 
В интервюто за "Harper's Bazaar" Ирина не коментира най-интересната напоследък тема около нея – раздялата й с Брадли Купър. Актьорът също не е говорил публично по темата.

Информация: dariknews.bg

И още любопитни галерии:

Брадли Купър стана татко (СНИМКИ)

Лейди Гага и Брадли Купър с емоционално изпълнение на сцената на "Оскарите" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Брадли Купър и Ирина Шейк (ГАЛЕРИЯ)

Брадли Купър стана баща (СНИМКИ)

Ирина Шейк показа перфектно тяло след раждането (СНИМКИ)

Ирина Шейк с еротична фотосесия (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.