Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Яна Маринова се отправят към Търговище и поредните щастливци в шоуто на 20 юли от 19:30 часа по NOVA. Предстоят вълнуващи разкази за късмета, играта и живота след печалбите от Национална лотария.

Водещите ще се срещнат с няколко щастливци, сред които са милионерите Владислав Христов от Омуртаг, който си спечели 1 000 000 лева от билет „Американски долари“, Красимира Стоименова от Търговище с печалба от 1 000 000 лева от билет „Американско бинго за милиони 2“ и Юнал Хюсеинов от Попово, който забогатя с 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“.

За незабравимите преживявания в предаването и щастливата случайност ще разкажат победители в игрите „На крачка от късмета“, „Сейфове“ и „МЕГА ДЖАКПОТ“.

В шоуто тази събота зрителите ще видят поредния късметлия, който се сдоби с нов автомобил от VIP клуб на Национална лотария. Този път късметът се усмихна на Ивайло Тодоров от град Кюстендил. Победителят беше изтеглен чрез жребий на 16 юли на живо по NOVA от Олга Модева, която му връчи и ключовете за новата придобивка.

Междувременно нови късметлии се сдобиха със завидни суми от билетите и игрите. Кои са новобогаташите? Не пропускайте да разберете в шоуто тази вечер от 19:30 часа по NOVA.