Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Яна Маринова отпътуваха за Търговище в предаването на 20 юли по NOVA. Щастливци с печалби за близо 3 500 000 лева посрещнаха водещите и им разказаха за живота си след големия късмет в Национална лотария.

Сред тях бяха милионерите Владислав Христов от Омуртаг, който си спечели 1 000 000 лева от билет „Американски долари“, Красимира Стоименова от Търговище  с печалба от 1 000 000 лева от билет „Американско бинго за милиони 2“ и Юнал Хюсеинов от Попово, който забогатя с 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“.

„След печалбата животът ми се подобри. Много ми е добре“, разказа Владислав. С парите е помогнал на родителите си и сега мисли за себе си. Планира да си купи апартамент и нова кола.

„Чувството е прекрасно. Живея си много добре и съм по-спокойна“, каза Красимира. Тя планира със своите 1 000 000 лева най-напред да купи апартамент на сина си и да отиде на почивка в Париж.

Юнал, който също спечели 1 000 000 лева, е купил кола на жена си, а сега търси жилище. С парите ще разшири бизнеса на баща си и ще работи заедно с него. „Животът ми изцяло се промени“, каза Юнал и пожела на всички участници късмет.

Златинка Ганева от Попово, която има две печалби от билет „Диамантена 7“ – 100 000 лева и 5000 лева, също беше на срещата. „Чувството е уникално“, каза Златинка. Тя е помогнала на децата си, а сега планира да си купи жилище във Варна.

Юлияна Георгиева от Нови Пазар, която спечели 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици х50“, си е направила обиколка из България. В момента оглежда за жилище. Ерол Селим от Завет е инвестирал своите 100 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 2“ в бизнеса си, купил си е джип и е помогнал на децата си.

Лятното турне премина и през късметлии в игрите на предаването. „Печалбата на автомобила дойде в точния момент, тъй като аз съм музикант и пътувам много. Определено ми върши страхотна работа“, каза Благовеста Николова, която спечели кола от играта „На крачка от късмета“.

Актьорът Златко Златков, който грабна 66 000 лева от „Сейфове“, е инвестирал парите в училището по изкуства и занаяти за социално слаби деца, което създава преди 5 години. „Благодарен съм много на съдбата, на късмета и на Национална лотария, защото наистина това беше една сума, която ни дойде като манна небесна, която много ни облекчи и ни даде спокойствие“, каза Златко.

Турнето гостува и на Веселина Иванова от Варна, която спечели 40 000 лева и автомобил от „МЕГА ДЖАКПОТ“. С печалбата Веселина и съпругът ѝ са направили ремонт на семейното жилище. Заделили са средства за летни ваканции, екскурзии и приятни изживявания.

Не пропускайте историите за късмета и другата събота от 19.30 часа по NOVA.