Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Победителят в четвъртата седмица на „Великият понеделник“ е “Зоотрополис“, който зрителите ще имат възможността да гледат тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA. Фантастичната история на малки и големи разказва за град като никой друг на света, населен с животни от всякакъв вид. Място, където независимо какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица, може да постигнеш всичко.

Филмът разказва за приключенията на изпълнената с оптимизъм офицер Джуди Хопс, която пристига в града, бързо разбира, че не е никак лесно да си първия заек в полицейски участък от закоравели животни. Твърдо решена да се докаже, тя се впуска в разплитането на първия си случай, съюзявайки се с лисицата измамник – Ник Уайлд. Ще се справи ли симпатичната Джуди с тази наглед толкова трудна задача?

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 29 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.