„Подал съм сигнали за огромни злоупотреби при действия на общината”, каза потърпевшият

Подпалиха два автомобила, камион и трактор на съветника от „Сдружение за Община Съединение” и бивш кмет на града Георги Руменов.

Екшънът се разиграл в четвъртък през нощта. Освен че влезли в дома му и подпалили колите, малко по-късно неизвестните извършители посегнали и на превозните средства, паркирани в мелницата на бившия кмет.

Кола изгоря на паркинг в Казанлък (СНИМКИ)

„Във фаталната нощ аз и семейството ми бяхме в дома си, който се намира непосредствено до опожарените автомобили. Пламъците избухнаха около 2 часа през нощта. Искам да благодаря на пожарната за това, че екипите реагираха мигновено”, коментира Руменов.

Подпалиха коли на паркинг във Варна (ВИДЕО+СНИМКИ)

На въпрос дали подозира някого за умишления палеж, той отговори. „Не искам да се намесвам в работата на разследващите органи. Имам своя версия, която напълно изключва моите бизнес взаимоотношения с контрагенти в частния сектор. Подозренията ми са от гледна точка на дейността ми като общински съветник. Подал съм сигнали до Специализираната прокуратура и в частност до г-н Гешев за огромни злоупотреби в действията на настоящото управление на общината”, сподели още Руменов.

Повече по темата гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.