Вижте историята в документалното риалити „Съдби на кръстопът” от 17.00 ч. по NOVA

Документалното риалити „Съдби на кръстопът” тoзи следобед по NOVA  ни припомня драматичната история на самотна майка от Перник, която ще влезе в отчаяна битка за детето си.

Епизодът проследява съдбата на 15-годишната тийнейджърка Силвия, която се влюбва в криминално проявен младеж на 19 години. Момичето спира да ходи на училище и без да иска, става съучастник в престъпните деяния на своя възлюбен Николай.

Мария, майката на момичето, се опитва да държи дъщеря си под контрол, но всички нейни усилия удрят на камък. Силвия става все по-неконтролируема и арогантна, връща се с крадени вещи у дома. Уплашена и изнервена до краен предел, самотната майка търси помощ от различни институции, които се оказват с вързани ръце. След странен пътен инцидент Силвия изчезва и ходенето по мъките за нейната майка тепърва започва.

С последни усилия на волята, крепящи се вече само на майчин инстинкт, Мария влиза в последна битка за дъщеря си. Ще успее ли да спаси детето си, преди да се окаже твърде късно? Вижте развръзката в епизода на „Съдби на кръстопът” днес от 17.00 ч. по NOVA.