Те се ожениха преди по-малко от година

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разделиха, след като се ожениха преди по-малко от година, съобщи БТА. Говорител на певицата заяви, че двойката решила, че сега е подходящият момент за раздяла, за да може всеки от тях да се фокусира върху кариерата си. 
26-годишната Майли Сайръс и 29-годишният Лиъм Хемсуърт, който се е снимал във филмовата поредица "Игрите на глада", се събираха и разделяха от повече от десетилетие. 
Те сключиха брак в Нашвил през декември миналата година.

Майли Сайръс е най-лошо облечената звезда през годината според “Тайм”


Говорителят допълни, че двамата държат на неприкосновеността на личния си живот и ще продължат да се грижат за домашните си любимци.
Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс се снимаха заедно в романтичната драма "Последната песен", която се появи по екраните през 2010 г.
Вестта за раздялата им идва, след като Майли бе заснета да целува Кейтлин Картър - бившата съпруга на Броуди Дженър, край басейн на брега на езерото Комо в Италия. Майли и Кейтлин били забелязани също да се прегръщат. Свидетел на случилото се каза в предаването "Ентъртейнмънт тунайт", че наоколо имало други хора и двете изобщо не се опитвали да се скрият. 
Преди раздялата им Майли описа връзката си с Лиъм като уникална. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.