Вече може бързо и лесно да кандитатствате за кредит, за да покриете текущ разход или належаща нужда

Технологиите направиха ежедневието ни по-лесно като събраха всичко на една длан. През смартфоните си ние управляваме всички аспекти на живота си в реално време и от разстояние. Вече не се налага да напускаме очертанията на пространството, което обитаваме, за да напазаруваме продукти за вечеря, да освежим гардероба си, да резервираме билети за филмова премиера или просто да изтеглим заем, когато такъв ни е необходим.

В тон с тенденциите и настроението на потребителите е и новото мобилно приложение на Изи Кредит. Благодарение на него, навсякъде и по всяко време вече може бързо и лесно за кандитатствате за кредит, за да покриете текущ разход или належаща нужда. Функционалностите му позволяват да следите състоянието на кредита и датата на плащане на вноските си по всяко време и от всяко място. Продуктите запазват своето разнообразие - може да кандидатствате за суми от 100 до 8000 лв., с прозрачни и ясни условия.

Изтеглете приложението от Google Play или AppStore и се убедете колко лесно може да кандидатствате за кредит изцяло онлайн през собствения си телефон. Регистрирайте се, изберете сума и период на желания кредит, проследете статуса на заявката си за кредит, подпишете документите и вземете желаната сума, с която да реализирате плановете си. Вече е възможно да удължите лятната си почивка директно от хотела, в който се намирате, както и да планирате старта на новия сезон и първия учебен ден, без да се налага да се връщате в града.

Изи Кредит е изцяло българска компания с над 14-годишен опит в предлагането на финансови решения. Повече информация за EasyCredit Mobile, продуктите и актуалните промоции, може да намерите на www.easycredit.bg или на 0700 18 100. Изи Кредит – добри заеми, добри приятели!