Туристът откраднал мотоциклет, счупил вратата на магазин, и набил спящ човек в дома му

Австралийски турист беше арестуван в Бали след пиянско буйство, включващо кражба на мотоциклет, разрушаване на магазин и нахлуване в дом с нападение на собственика, съобщи полицията, цитирана от БГНЕС.

Унищожителното опиянение на Никълъс Кар, уловено във видео, разпространено в социалните мрежи, започнало в събота. Тогава 26-годишният пияница побягнал бос по улицата в популярна туристическа зона на индонезийския ваканционен остров Семиняк.

 

Докато крещял псувни, се блъснал в капака на движеща се кола. След това връхлетял нищо неподозиращ местен мотоциклетист и се запътил към магазин в близост. Опитвайки се да влезе, счупил стъклена врата. Минути по-късно решил да открадне мотоциклет и избягал. Малко след това, все още под влиянието на алкохола, Кар нахлул в чужда къща, където нападнал спящия собственик на дома.

 

В крайна сметка той бил задържан от полицията и откаран в болница. Снимките, които циркулират в социалните медии, го показват окървавен и насинен.

Кар е обвинен в нападение и имуществени щети. За извършеното, го грозят повече от 2 години затвор. 

Пред медиите Никълъс Кар се яви в оранжев затворнически гащеризон и призна, че е изпил повече от 10 малки бутилки алкохол.

"Бях много пиян и се извинявам. Изобщо не помня нищо", каза той пред репортери. "Просто искам да се извиня на всички - на жертвите, на хората в Бали, на всеки, засегнат от това", добави той.

Милиони туристи годишно посещават Бали. Някои от тях са арестувани за редица престъпления, включително наркотрафик, който се наказва със смъртно наказание.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.