Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Музикантът Краси Тодоров закрива с открит урок по готвене седмичният кулинарен маратон в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Клавирът на рок група Jeremy? ще докаже на своите гости – Нора Караиванова, Ники Станоев, Виолета Асенова и Силвия Петкова, че всичко е по-вкусно в природата, като ги покани на пикник на любимото си място край река Черни Искър.

Краси ще се погрижи сам за набавянето на продуктите за своята вечеря, като зеленчуците ще бъдат набрани от градината, а рибата ще бъде прясно уловена. Менюто, приготвено в полеви условия, включва брускети с риба тон, халуми, два вида салата, прясна пъстърва и здравословни бананови палачинки. Въпреки това на трапезата няма да липсва и екзотика като гуакамоле.

Чистият въздух и вкусните ястия ще извадят наяве емоциите на гостите, а домакинът ще ги завърне към лагерните огньове с песните  си, които ще са истински еликсир за душата.

Как ще завърши вечерта и кой ще получи заветния плакет за най-добър домакин тази седмица от шеф Манчев? Гледайте в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.