Гледайте „Инга Линдстрьом: Обратно към живота“ от 10.00 ч., „Легенда за езерото“ от 12.50 ч. и „Булка на прицел“ от 15.00 ч. по NOVA

Романтичната лента „Инга Линдстрьом: Обратно към живота“, дело на режисьора Удо Вите, разказва за самотната майка Луиза, която отглежда децата си без чужда помощ, след като съпругът й Стефан изчезва. Един ден на вратата й се появява непознат, а тя решава погрешка, че е изпратен от агенцията за домашни помощници. Кой в действителност е Бен и как ще го приеме семейството на Луиза, гледайте от 10.00 ч. по NOVA.

Една митична история ще оживее в приключенското фентъзи „Легенда за езерото“ тази събота от 12.50 ч. по NOVA. Филмът е екранизация по бестселъра на известния британски писател Дик Кинг-Смит, чиито книги са основа на хитовите комедии  „Бейб“ и „Бейб в града“, а актьорският състав включва имена като Емили Уотсън, Дейвид Мориси, Крейг Хол и Браян Кокс. С тази лента режисьорът Джей Ръсел разказва една изпълнена с магия история за порастването и справянето с трудностите в живота.

„Легенда за езерото“ е необикновена приказка за малко момче на име Ангъс, което намира странно яйце на плажа. Ангъс разбира, че яйцето е вълшебно и съвсем скоро той се изправя пред необичайно митично създание, което кръщава Крузо. Двамата с новия си приятел се впускат в невероятно приключение, по време на което пазената от тях тайна ражда една легенда. Каква е тя, ще научите в 12.50 ч. по NOVA.

Много забавни ситуации и житейски уроци в търсене на любовта очакват зрителите в съботния следобед по NOVA. В 15.00 ч. звездата от сериала „Да спасиш надеждата“ Питър Мууни ще открие любовта в лицето на популярната актриса от „Необходима грубост“ Кариса Лий Стейпълс в романтичната лента „Булка на прицел“. Мууни влиза в ролята на чаровен и неустоим за жените млад мъж, който се хваща на бас със свои колеги, че ще успее да заплени жена до такава степен, че само 30 дни след като се е запознал с нея, тя ще е готова да приеме предложението му за брак. Постепенно обаче той започва да изпитва истински чувства към дамата, а „мисията“ му се усложнява научавайки, че всъщност избраницата му е избягала от три предишни свои сватби...

Не пропускайте развръзките в „Инга Линдстрьом: Обратно към живота“ от 10.00 ч., „Легенда за езерото“ от 12.50 ч. и „Булка на прицел“ от 15.00 ч. по NOVA.