Гледайте „Безнадежден романтик” от 12.30 ч. и „Извън обхват” от 14.10 ч. днес по NOVA

С много емоции и романтика са изпъстрени двата следобедни филма по NOVA. В 12.30 ч. зрителите ще могат да се насладят на филма „Безнадежден романтик”. В него романтика Мат (в ролята Брандън Джоунс с роли в редица хитови сериали) решава да предложи брак на своята любима Алексис и усилено се упражнява за романтичното предложение с най-добрата си приятелка Лиз (Криста Ален). Макс е сигурен, че ако спазва всички правила от любимите си романтични комедии, той гарантирано ще получи заветното "Да". За негов ужас обаче той получава отказ и съвсем скоро разбира към кого всъщност го води сърцето му.

Кино маратонът продължава в 14.10 ч. със семейния филм "Извън обхват". С участието на Миша Бартън, станала известна с ролята си на Мариса в "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите" и Шон Ферис, който е участвал в "Дневниците на вампира". Двамата влизат в ролята на г-н и г-жа Джоунс, който са активна, любяща и млада двойка, която не може дори да си представи началото на вечер без технология. Но ще успее ли едно съобщение на телефона да промени всичко в техния живот?

Не пропускайте развръзката в "Безнадежден романтик" от 12.30 ч. и "Извън обхват от 14.10 ч. в неделния следобед по NOVA.