Снимки и информация за животните компанията качва на своята Facebook страница

Credissimo стартира кампанията "Твоят най-добър приятел те очаква", за да намери нов дом и стопани за кучета от ферма за изоставени животни в Пазарджик. Компанията помага на фермата ПАУ Пазарджик – Защита на животните като част от инициативата „Credissimo за по-добър живот“. Компанията ще качва снимки и информация за животните на своята Facebook страница, където всеки желаещ ще може да си избере и вземе домашен любимец. Фермата PAW (Pazardjik Animal Welfare) е сформирана през 2018 г. от две жени, обединени от мисията да помогнат на бездомните животни в нужда. За една година в нея са преминали над 120 кучета и 40 котки, докато намерят своя дом.

Фермата на PAW е и единственото място в района на Пазарджик, където могат да бъдат приютени бездомни животни поради липса на общински приют. Към момента в нея живеят около 60 кучета и няколко котки.

За да подпомогнат PAW в благородната им мисия, през следващите няколко седмици Credissimo ще представи всеки от обитателите на фермата, който е напълно готов за осиновяване, и с нетърпение очаква да намери своето ново любящо семейство. На Facebook страницата на Credissimo  ще се публикуват снимките и историите на всяко от кучетата, които търсят своя дом.

Инициативата е само част от усилията на Credissimo да подпомага социални каузи. Всеки месец, чрез кампанията „Credissimo за по-добър живот“, компанията дарява част от всеки изплатен заем за различни благотворителни каузи, като помага на деца и младежи в неравностойно положение, болни и хора с увреждания, а също така подкрепя и различни обществени каузи, целящи подобряването на средата и условията на живот в България.

„Социалната отговорност и солидарността за неизменна част от корпоративната култура на Credissimo. Благодарим на нашите клиенти, че вече повече от 13 годни ни гласуват доверие и ни дават мотивация и възможност да продължим да подкрепяме различни обществени каузи “, каза Биляна Христова, маркетинг директор на Credissimo.     

Ето и първите двама сърцати обитатели на фермата, които са в очакване на новите си стопани:

Мецан: https://www.facebook.com/credissimo.bg/posts/2507232776005148?__tn__=-R

Чапи: https://www.facebook.com/credissimo.bg/posts/2524435754284850?__tn__=-R

Повече информация можете да намерите ТУК.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.