На 10 септември от 19:30 ч. почитателите ще видят първия епизод на голям екран и ще научат най-интересно от създателите на сериала

В началото на следващата седмица хитовият български медицински сериал „Откраднат живот“ ще обедини звезди, фенове и екип в ексклузивна прожекция, която ще постави началото на дългоочаквания осми сезон. Най-големите почитатели на продукцията ще имат възможност да видят първи началото на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ и да научат най-интересното от екипа на сериала и актьорския състав. Прожекцията на първи епизод, който ще продължи с вълнуващите лекарски истории, ще бъде на 10 септември от 19:30 ч. в зала 3 на Cinema City в Mall of Sofia. Билетите за събитието вече са в продажба.

„Отбелязването на началото и финала на „Откраднат живот“ на голям екран, в присъствието на феновете, е необикновено преживяване, както за нас, така и за актьорите. Това е моментът, в който историята оживява и виждаме как тя е докоснала през годините всички тези хора в залата“, разказва продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Осми сезон поставя акцент на темата за кръвта, която ни управлява. Още в първите епизоди зрителите ще видят любимите си герои в нова светлина и изправени пред предизвикателства, които ще променят хода на събитията в „Света Анастасия“.

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ на 10 септември от 20:00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.