Верижката е гравирана по поръчка

Херцогинята на Съсекс Меган получи доста критики, след като през уикенда летя от Лондон до САЩ, за да гледа женския финал на US Open, оставяйки любимите си мъже у дома. Една малка подробност обаче остана скрита за голяма част от наблюдателите. Докато херцогиня Меган аплодираше приятелката си Серини Уилямс на корта, принц Хари и синът им Арчи бяха с нея, предаде Дарик нюз.   

Бащата на Меган Маркъл моли за снимка на внука си

Херцогинята се появи в скромна дънкова рокля и с още по-скромни бижута. Впечатление на по-наблюдателните направи златната верижка с инициали "H & A" (латинските инициали на Хари и Аричи) на врата й. Според клюкарските хроники Меган изобщо не изпускала висулката от ръцете си.

Снимка: Getty images

Звездно бебешко парти за Меган Маркъл в Ню Йорк (СНИМКИ)

Ювелирното украшение е дело на бижутерската къща Mini Mini, гравирано е по поръчка и украсено с два миниатюрни диаманта. Това е вторият път, когато херцогиня Меган се появява с медальона. За първи път тя бе забелязана с него на тенис турнира Wimbledon това лято.

Меган Маркъл се появи за първи път на официално събитие след раждането на сина си (ВИДЕО+СНИМКИ)Меган Маркъл разкри, че е бременна в шестия месец