Събитието беше отбелязано с изложба и специална премиера за най-верните фенове на хитовата продукция

Голямата изненада в сериала е завръщането на най-обичаните герои в сериала.

„Първата изложба, посветена на „Откраднат живот“ беше открита на метри от снимачната площадка. Лицата на героите са запечатани от обектива на Анна Шехтова, която прекарва дни наред в болница „Света Анастасия“. Изложбата ща намери продължение в лимитирано издание, което ще получат само най-верните фенове на сериала. Посланието на изложбата е, че фотографиите, печатните издания, те остават във времето и това създава едно усещане за историчност“, разказа Евтим Милошев.

Алек Алексиев - минути преди премиерата на „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Малко по-късно почитатели и актьори се събраха, за да изгледат заедно първият епизод от новия сезон, прожектиран на голям екран. Главният сценарист на сериала издаде пред зрителите защо мотото този път е „Кръвни връзки“ - в сюжета отново ще намерят място сложните медицински казуси и темите за любовта и семейството."

Наум Шопов научава пола на бебето си с реквизита на „Откраднат живот“

В осми сезон ще видим не само нови лица, но и завръщането на старите. Алек Алексиев и Димо Алексиев ще влязат отново в ролите на д-р Василев и д-р Генадиев

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.