Гледайте началото днес от 13.00 ч.

Съвместими ли са любовта и кариерата? Отговора на този въпрос ще ни разкрие главната героиня в следващото телевизионно приключение по NOVA. Историята на премиерната романтична комедия „Лято в града“ зрители ще могат да проследят днес от 13.00 ч.

Вълнуващият разказ повежда през монотонното ежедневие на управителката на магазин за дрехи в малко градче - Тейлър Маккол, докато един ден не получава покана да управлява луксозен бутик за облекло в Манхатън. Забързаният живот в големия град обаче не е това, което е очаквала. Докато бавно се адаптира към новата реалност, тя среща харизматичния Филип – брокер на недвижими имоти, който очевидно иска да бъдат повече от приятели.

Работата обаче е завладяла напълно вниманието на Тейлър, която се стреми да постигне високи продажби и да отговори на очакванията на шефката си. Неочаквано младата и амбициозна дама прави грешка  и новият й вълнуващ живот започва да се срива. За да оправи нещата, Тейлър трябва да комбинира наскоро придобитите си умения в Ню Йорк с типичното си южняшко очарование.

Не пропускайте да станете част от романтичното приключение на Тейлър в премиерния филм „Лято в града“ от 13.00 ч. по NOVA.