Кадри, извън представата за снимки на една хубава жена, борят агресията

Красивите жени обичат да се снимат. С красиви дрехи и на красиви места. Кадри, извън представата за снимки на една хубава жен,а предизвикаха коментари и въпроси през последната седмица. На тях е лицето на Джулиана Гани.  В една необичайна фотосесия.

„Насилието е навсякъде около нас. То е вкъщи, в училищата, в градския транспорт. То си има първопричина. Доказано е, че ако момиченцата от малки гледат насилието вкъщи, тогава те ще бъдат потенциални жертви, когато пораснат, а момченцата потенциални насилници. Те приемат това като модел за подражание”, коментира Джулиана Гани.

Художничка посвети изложба на жените, жертви на насилие, превърнали се в убийци

„Мълчанието е подтикнато от нещо. Възможно е жертвите  да се страхуват, да се срамуват или просто да не искат някой да знае за проблема им. Това трябва да се споделя и разпространява. Всеки гражданин трябва да помага с каквото може”, добавя Гани.

Понастоящем Джулиана Гани играе една от главните роли в комедията „Салонът“. Кастът на сериала, който се излъчва във Vbox7.com от 18 септември, събира едни от най-нашумелите знаменитости на България, които се радват на стотици хиляди фенове. 

Повече информация за „Салонът“ може да откриете в Instagram профила и Facebook страницата на сериала.

Повече по темата срещу насилието гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.