Гледайте на 22 септември от 20.00 ч.

Една от най-мащабните български продукции за последните години – екшънът “Бензин”, ще направи своята телевизионна премиера в ефира на NOVA тази неделя от 20.00 ч. Сюжетът ще разкрие на зрителите как автомобилният състезател и механик Дим се връща към живота, след 15 години прекарани в затвора, за да изпълни последното обещание към убитата си любима. 

Режисьор и изпълнител на главната роля е Асен Блатечки. Лошото момче на българското кино описва творбата като „най-мъжки разказаната любовна история”. Участие в лентата взимат още световни звезди като Майкъл Медсън и рок музикантът Съли Ерна, както и успешните български имена Снежана Макавеева, Лиляна Станаилова, Калин Врачански и Башар Рахал.

Създадени с подрепата на NOVA, проектът „Бензин“ пожъна огромен успех в киносалоните, като е бил гледан от близо 25 000 зрители през премиерния си уикенд. Това го поставя на първо място сред най-гледаните български филми от години насам и на второ място за всички времена. Филмът е разпространяван благодарение на „Лента“.

Феновете на българското кино могат да станат част от историята на „Бензин“ – не пропускайте премиерата тази неделя от 20.00 ч. само по NOVA