Диана Димитрова: „Доктор Огнянова ще стигне до крайности в новите епизоди на сезона“

Нови кръвни връзки ще бъдат разкрити в предстоящите епизоди на „Откраднат живот“ тази седмица от 20.00ч. по NOVA. Новопристигналият гастроентеролог Нора Чилингирова ще се окаже в центъра на събитията като професионалист и като личност. Връзката й с доктор Ковачев няма да остане тайна за дълго, след като се тя се окаже обект на увлечението на доктор Пенев. Интересът му към доктор Чилингирова  ще започне с комична ситуация и ще продължи с медицински казус, който ще предизвика известно сътресения за главния лекар. Най-голямото разкритие за Нора и дълбокото й минало ще бъдат направени от Евгения, която ще попадне на стара снимка. Кой присъства на нея и кои роднински връзки ще излязат на повърхността, зрителите ще видят в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“. Междувременно битката за надмощие в болницата ще се превърне в ултимативен разговор между доктор Тасев, Чакъров и професор Цонев. Правилата на играта ще бъдат усложнени и от тежкото раждане на съпругата на влиятелен бизнесмен.

Любомира Башева става гастроентеролог в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

„Доктор Огнянова ще стигне до крайности в новите епизоди на „Откраднат живот“. Моята героиня е имала само няколко мъже в живота си, но свързани със сериозни и драматични истории. В новия сезон има един епизод на режисьора Яна Титова, който чакам с огромно нетърпение, в който много истини ще излязат наяве“, разказа Диана Димитрова в "Събуди се". Актрисата загатна, че предстои развитие в историята на доктор Огнянова и доктор Ковачев и допълни, че следи епизодите в ефир, тъй като е самокритична и наблюдава себе си.

Нова любовна история в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.