Инцидентът е станал в района на село Пчелиново

Тежка катастрофа  затвори за движение Прохода на републиката. Инцидентът е станал в района на село Пчелиново. По информация на NOVA при катастрофата са загинали четирима души - две деца и техните баба и дядо.  

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Лек автомобил с украинска регистрация се е движил в посока Велико Търново навлязъл в платното за насрещно движение. Вероятно водачът му е изгубил управлението над превозното средство. Возилото се ударило в колата на семейството, която излетяла в крайпътна канавка и се запалила.

Катастрофа между автобус и кола край Благоевград, има ранен (СНИМКИ)

„Бях първа или втора кола. Както си карах – страшен дим, големи пушеци. И една жена преди мен беше спряла, тичаше и само викаше „Махнете се от пътя, махнете се от пътя”. Блъснаха се две коли. Едната гори. Наистина беше нещо много грозно и страшно. Самата кола цялата беше в пламъци”, коментира свидетелка на катастрофата.

Предполага се, че изгорелият автомобил е бил с газова уредба. Към момента "Хаинбоаз" все още е затворен. Временно леките автомобили трябва да използват обходен маршрут през прохода „Шипка, а тежкотоварните изчакват на място.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.