Огнеборец помолил любимата си да се омъжи за него в пожарната в Панагюрище

Оказва се, че пожарникарите и полицаите откликват не само на инциденти, но и при най-съкровени поводи. Огнеборци от Пазарджик помогнаха на свой колега да направи романтично предложение за брак на любимата си.

Дъщерята на Илиана Раева се венча за любимия си Георги на магична сватба (ВИДЕО+СНИМКИ)

Мима Минкова и Георги Нончев се запознават на сватба преди три години. Искрата на любовта пламнала бързо. Мима е учителка по български език в гимназията в град Белово, а Георги - пожарникар в районната служба в Панагюрище. Преди да направи най-важната стъпка в живота си, заедно с колегите в пожарната измислили сценарий за най-романтично предложение за брак. Георги скрил пръстена в шкаф на работното си място. После поканил любимата си и нейна приятелка да наблюдават пожарникарско учение. С любовни вълнения огнеборецът преминава през воден шпалир. Изгася запаленият огън, за да падне на колене с пръстен в ръка пред дамата на сърцето си.

Полицията също се включила в любовния сценарий.

Предложение за брак на откриването на мотосезона (СНИМКИ)

„Пътувахме към Панагюрище с моята приятелка. Още в началото на града ни спряха полицаите. Провериха ни и казаха, че имаме проблем с документите и трябва да ги придружим до районното. Потеглихме след тях  и се оказахме на обучението”, разказва бъдещата булка.

Цялата романтична история гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.