Гледайте най-успешния български медицински сериал утре вечер от 20.00 ч.по NOVА

Две от емблематичните лица на „Откраднат живот“ - Александър Алексиев и Димо Алексиев, ще се завърнат в предстоящите епизоди на хитовия сериал по NOVA. Тази седмица доктор Василев и доктор Генадиев ще пристигнат от различни точки на света, за да се погрижат за най-специалната жена в своя живот – Евгения Генадиева. Именно синовете й ще я подкрепят в трудната битка със заболяването. Тази среща ще даде нов повод да погледнат към миналото и решенията, белязали три десетилетия. Какво очаква Алекс и Калин след дългото им отсъствие? Ще открият ли своята роля в семейството и място в „Св. Анастасия“? Повече за завръщането на героите и значението на кръвните връзки в миналото и настоящето зрителите ще научат на 16 октомври, сряда,  в „Здравей, България“. 

„Изчезнал“ пациент всява смут в болница „Св. Анастасия“ в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Тази седмица любовта и близостта ще бъдат преразгледани от лекарите в „Св. Анастасия“. Доктор Чилингирова ще допусне нов човек в живота си, поддавайки се на емоциите в неочакван момент. Междувременно доктор Ковачев и доктор Огнянова ще заговорят откровено за допуснатите грешки и приятелството. Доктор Табаков ще се изправи пред финалното решение – да бъде истински баща на Диана или да продължи своя път, посветен на професионалната кариера.

Диагноза променя съдби в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Ще надделее ли силата на кръвта за доктор Табаков? Има ли близост между доктор Огнянова и доктор Ковачев? – зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Открданат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Взривоопасни признания в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.