Кандидатът за кмет на София обеща да не вдига данъците

„Битката е наистина жестока и това показва важността на тези избори. Ясно е, че в София ще има и втори тур. Досега винаги се е давало като мисъл, че се гласува за „по-малкото зло”, но сега няма да е така. Гласът на хората от първи тур няма да бъде изгубен”. Това коментира в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” кандидатът за кмет на София от „Демократична България” арх. Борислав Игнатов.

В БИТКАТА ЗА СОФИЯ: Четирима кандидат-кметове отговарят на четири въпроса

Той допълни, че това, което различава него и неговият екип от останалите е, че те назовават истинският проблем на столицата – а именно корупцията. Арх. Игнатов е категоричен, че това може да се промени чрез осигуряване на пълна прозрачност и дигитализация на администрацията. „Ние ще въведем електронно обсъждане на заданията. В основата им най-често са  дискриминационните условия, които определят 1 или 2-ма участници до болка познати”, коментира кандидатът за кмет на столица.

Игнатов обеща още да се осигурят и довеждащи автобуси, които да позволят на много повече столичани да ползват метрото. А размерът на данъците нямало да се променя.

Целия разговор гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.