Юлиан Константинов след участието си в „Маскираният певец” е в студиото на „Здравей, България”

Музикалното шоу „Маскираният певец“ се раздели с още една бляскава маска в събота вечер. След забележителен двубой с Пчелата, Шотландецът напусна формата завинаги. Зад внушителния образ се оказа оперният певец Юлиан Константинов, който умело се опита да заблуди зрителите. Някои от детективите бяха убедени, че под маската се крие братът на Юлиан.

Впечатляващите маски в „Маскираният певец“ намаляха с още една

„Брат ми е по-добрият певец, а аз съм по-добрият спортист. Ние обичаме да се разменяме от време на време, за да се получи по-интересно за хората. Аз като спортист имам малко медали и съм най-неуспелият във фамилията, но имам първа награда на международен оперен конкурс и там също ми дадоха златен медал. Имам и Пентаграма Дорос за най-добър млад певец, който ми го дадоха във Флоренция”, разказва Юлиан Константинов.

Филип Аврамов-Фицата: Преди последния лайф счупих рога на маската си

„Гала ме попита, а аз вече знаех, че ще участвам и беше малко неудобно. Трябваше да й дам съвет как да познава участниците. Предложих и да си затвори очите и по усет. И въпреки че се мисли за много немузикална, още след първите няколко такта тя се усмихна много подозрително и аз разбрах, че май ме е разкрила. Много е трудно да не казваш истината. Аз никога не съм крил нещо от близки хора и сега имаше съмнения от познати”, призна оперният певец.

Филип Аврамов: Оставих душата си на сцената в „Маскираният певец”

„Шотландецът е в топ три на костюмите, които са по-големи от нормалния размер. Аз съм играл индианец в една опера и имах толкова огромен кръг от пера зад главата си, че слагайки го в началото на спектакъла, ти знаеш, че с него не можеш и до тоалетна да отидеш, не можеш да минеш през нито една врата. Така че съм гърмян заек по отношение на костюмите. Нищо не виждах с маската на Шотландеца, все едно бях с противогаз на главата и съм се върнал в казармата, трябваше и да тичам с него. Виждах само един определен ъгъл от нещата и го виждах само за около минута и половина. После конденз и всичко се запотява. Сравниха ме с Веско Маринов, сигурно са видели какви реки текат от мен. И са направили добра асоциация”, открехна още една тайна на маските Юлиан Константинов.

Поредната известна личност слезе от сцената на „Маскираният певец“

„Гледах да си избера такива музикални парчета, които са щадящи за гласа. Това ми беше тактиката. Ако бях избрал другата тактика – да не си щадя гласа – щях да започна с два женски образа. И това за заблуда на противника. Но моята идея беше друга, защото съм правил прекалено много експерименти с гласа си. И някои от тях доста ми навредиха. Затова сега избрах в моя си диапазон песни”, заяви известният бас.

Кой ще победи според Юлиан Константинов в „Маскираният певец”, вижте във видеото на „Здравей, България”.