По червения килим в Холивуд преминаха много известни личности

Дългоочакваната световна премиера на анимацията „Замръзналото кралство 2” се състоя в емблематичния „Долби Тиътър” в Холивуд. По червения килим преминаха създателите на филма и звездите, които озвучават героите. Сред тях са Кристен Бел и Идина Менцел.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Във втория филм от мегахита на „Дисни” любимите на милиони по целия свят Елза, Анна, Кристоф, Свен и Олаф се отправят на съдбоносно пътешествие, за да открият ключа към миналото и тайнствените магични способности на Елза.

“В началото на филма всички са щастливи в Арендел, но Елза започва да чува глас. Всички ние, като семейство, тръгваме, за да разберем кой я вика и дали има отговор на въпроса откъде идва нейната суперсила. Филмът не се развива в Арендел, тъй като ние се впускаме в едно епично и опасно приключение в омагьосаната горa”, разказва актрисата Кристен Бел, която озвучава Анна.

Трейлърът на „Замръзналото кралство 2” счупи рекордите за най-много гледания

„В първия филм Елза се срамува и страхува от нейната сила и от това, че излага на опасност хората, които обича. В новия филм тя обаче навлиза в силата и започва да я контролира”, разкри Едина Менцел, застанала зад гласа на Елза.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.