Десетки млади таланти получиха ценни съвети от звездата

В Хасково Григор Димитров предизвика истинска еуфория сред бъдещите тенис звезди.В родния си град той изнесе открит урок за децата от всички тенис клубове в страната. Те влизаха на корта по 10, за да усетят, макар и само за няколко секунди, какво е да играеш срещу първата българска ракета. Най-щастливи бяха младите тенис надежди.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

„За нас е предизвикателство и е интересно, защото не всеки ден можеш да видиш звезда”, споделя младият тенисист Мартин Минчев. Имаше и фенове, пропътували хиляди километри, превърнали се в талисман за фен клубовете. А за Григор вкъщи е най-хубаво.

Гришо в София: Отново ще играя за България (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Винаги когато се върна тука винаги много хубава носталгия. Винаги, когато погледна, има деца с усмивка. Аз бях един от тях и каквото цялото семейството направи за мен през всичките години го оценявам все повече и повече винаги, когато се върна”, сподели Димитров. За новия сезон тенисист номер едно си пожела здраве.

Григор Димитров се прибира в България

„ Без контузии да започне годината. Да започна годината както знам, че мога. Да достигна това ниво, което винаги съм правил”, пожела си той. А за спомен, Григор си тръгна от Хасково с плюшено мече.

Още по темата гледайте във видеото

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Djenev (@danieldjenev) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎾 Гордеем се! 🔝❤

A post shared by G👄V (@ggaabbrriieellaa.gv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vanko_dobrev (@vanko_dobrev) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mert Ramadan (@mertramadan) on

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.