Кобрата даде специално интервю за NOVA

Триумф за Кубрат Пулев на ринга зад Океана. В боксов сблъсък, който държа българите будни в ранните часове в неделя, Кубрат победи категорично американеца Райдъл Букър, бивш затворник, който 12 години е лежал зад решетките за наркотици.

„Най-важният мач” в кариерата си – така Кобрата нарече този сблъсък. Мач, в който той заложи всичко. И постигна ключова победа, която му дава възможност догодина да се бие отново за световната титла.

Кобрата надви Букър и очаква мач за световната титла (ВИДЕО+СНИМКИ)

В предаването „Здравей, България” боксовата звезда сподели какво си е говорил с опонента си по време на мача. „Беше много комично. Каза, че не мога да удрям много силно и започнах и аз да му отвръщам. Станаха малко на инат нещата. Той не падна, макар че му беше тежко. Разклати се няколко пъти. Понесе тежки удари. Ако не бях постигнал тази победа нямаше да има мач за световната титла”, сподели Кобрата.

Какво предстои за Кобрата след погрома над Букър?

Той сподели, че е много самокритичен и открои някои свои пропуски. „Имаше удари, които не трябваше да допускам. Това не си харесах”, каза боксьорът и допълни от януари ще започне подготовка за мача за световната титла. По-удобният съперник би бил Анди Руиз, смята Кобрата.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.