Спешен случай сближава доктор Василев и сестра Райкова

Схема в болницата, нови стъпки в отношенията и спомени от миналото ще завладеят предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази седмица по NOVA. Чакъров отново ще се опита да манипулира ситуацията в болницата и здравните пътеки. В центъра на конфликта ще попадне доктор Тасев, който ще трябва да вземе категорична позиция пред екипа на болницата.

Неочакван гост в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Доктор Табаков ще се заяви официално като баща, а новата роля ще се окаже и ново предизвикателство в живота на самоуверения лекар. Сред първите, предложили помощта си, ще бъдат доктор Огнянова и доктор Грънчарова, които ще потърсят най-доброто за бебето Диана.

Болезнена истина или удобна лъжа в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Неочакван лекарски случай ще доведе пацент на кон пред „Св. Анастасия“. Ситуацията ще сближи Кая и доктор Василев, които ще открият нови черти в характерите си и допирни точки помежду си. Доктор Огнянова и доктор Ковачев ще трябва да решат дали искат да дадат втори шанс на връзката си или ще продължат в различни посоки. По време на преглед Мирослава ще разкрие част от миналото си пред доктор Петмезов, оставяйки изненада в гастроентеролога с приятелския си жест.     

Нови любовни решения и драма с бебета в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Ще подкрепи ли доктор Тасев колегите си? Какво решение ще предприемат доктор Огнянова и доктор Ковачев? – зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.