Историята събира семейството на главните герои в морската ни столица, където ще се снимат ключови сцени от финалните епизоди на осми сезон на сериала

Сюжетната линия в осми сезон на любимия медицински сериала пренася главните герои в родния им град, където д-р Василев и неговата майка Евгения посещават някои от любимите му места от детството с надеждата нейното състояние да се подобри.

„Мисля, че и за зрителите ще бъде интересно да наблюдават няколко епизода, които се развиват извън болницата и локациите, на които са свикнали. Някак си – нещо ново се случва и е много вълнуващо“, сподели Алек Алексиев.

На режисьорския стол за морските серии в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ е Евтим Милошев.

„При всички случаи ще има развръзка на осмия сезон. Зрителите ще видят един истински драматичен финал – именно тук край морето, което дава една съвсем друго усещане. И разбира се, ще има много завръзки занапред, защото историята продължава, защото историята е много вълнуваща, защото зрителите ни обичат, което е най-важното", сподели режисьорът.

Снимачният екип не останал незабелязан, а феновете на сериала с любопитство се опитват да разкрият мистерията на 8 сезон.

„Не мога нищо да им кажа, но издавам...между другото издавам някакви тайни на хората...“, шегува се Алек Алексиев.

„Вчера снимахме на улицата във Варна. Дойдоха служители от мебелен магазин с фотьойли, на които актьорите се разписваха. Дойдоха и хора, които се разплакаха като ги видяха. Наистина това е нещо, заради което има смисъл всичко това, което правим“, категоричен бе Евтим Милошев.

Тази седмица на вторите годишни награди „NOVA подкрепя българските филми“ зрителите избраха за свой най-любим сериал „Откраднат живот: Анатомия на гнева“.