„Правя нещата, защото ги обичам. Не получих „цял куп пари" за филма", каза още тя

50-годишната певица и актриса продуцира изцяло женския криминален филм „Да свалиш Уолстрийт” и участва в него, играейки стриптизьорката Рамона.

Джей Ло впечатли феновете с нова гореща снимка (СНИМКА)

„Правя нещата, защото ги обичам. Не получих „цял куп пари" за „Да свалиш Уолстрийт”. Направих го безплатно и го произведох. Инвестирам в себе си. Това е Джени от квартала. Правя каквото искам, правя каквото обичам. Изискваше наистина да имам различно мислене, за да изиграя Рамона'', каза тя пред „Контактмюзик", съобщава БГНЕС.

Въпреки че не спечели много пари от филма, Дженифър откри, че е „овластяващо“ да играе Рамона, защото героинята й е „толкова самодостатъчна и независима“.

Дженифър Лопес показа сексапил (ГАЛЕРИЯ)

„Независимо дали прави страхотни неща или лоши неща, тя е наясно какво иска и какви са целите й, както и че тя може да ги постигне сама. Все едно никога не е виждала мъж в живота си. Има мъже, но тя е толкова самодостатъчна. За мен, която израснах със сестра ми и двете спяхме в едно и също легло и след това преминавах от една връзка в друга, играейки тази героиня, която беше толкова независима и отговорна, просто си казах: „Боже, това е така овластяващо”, каза още тя.

По думите й самата тя се гордее с въздействието на „Да свалиш Уолстрийт“, чиято световна премиера беше през септември.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес - лудо влюбени (СНИМКИ)

Дъщерята на Дженифър Лопес пропя (ГАЛЕРИЯ)

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Дженифър Лопес – една икона на 50 (СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.