Главният редактор на сп. GRAZIA разказва за предстоящата церемония, в която сред номинираните са водещите на NOVA – Гала, Мира Иванова и Мартина Ганчева

„Над 40 вдъхновяващи жени са номинирани в конкурса, който се провежда за 14-та поредна година, всички със страхотни постижения за 2019-та година. Имаме 10 категории – номинирани са както популярни лица от шоубизнеса, музиката и киното, така и дами, свързани с обществени и културни инициативи. Тази годината мотото на „Жена на годината“ е „Ново начало“. Спряхме се на тема, която да провокира всички номинирани дами да разкажат малко по-различни истории, които до момента сме чували. Всеки, който желае, може да гласува до 27-и ноември на graziaonline.bg“, разказа Силвия Канин.

„Много ми харесва, че конкурсът се оценява от читателите и зрителите. Допада ми, че изборът е обективен“, сподели водещата на „На кафе“.

„Церемонията по награждаването ще се състои на 28 ноември, когато ще раздадем 10 прекрасни статуетки и вярваме, че те ще бъдат един своеобразен комплимент за всички заслужили дами през последната година. Водещи на събитието ще бъдат Димо Алексиев и Мария Силвестър“, разкри главният редактор на списание GRAZIA.

Какво още разказа Силвия Канин за предстоящата церемония „Жена на годината“ 2019 и с какъв специален подарък изненада водещата на „На кафе“, гледайте във видеото.