„Смятам, че някъде в мен е заложено да откривам смешното”, сподели Георги Мамалев

На 20 декември всички зрители ще могат да се насладят на концерт-спектакъла „Спомен НЛО”. Повече за предстоящото събитие разказа актьорът Георги Мамалев в студиото на „Плюс-минус. Коментарът след новините”.

„Това беше идея на Стефан Димитров. Той е голям композитор и само за „НЛО” е написал около 70 песни, което не е никак малко. Събитието ще се състои на 20 декември в 20 часа в НДК. Ще има и скечове, разбира се. Не можем да изиграем всички герои, но на спектакъла ще се появят най-запомнящите се образи”, каза актьорът.

Юлиан Вергов: Любовта на публиката е невероятно зареждаща и мотивираща

„Смятам, че някъде в мен е заложено да откривам смешното и да се опитвам да го пресъздавам пред хората. Когато вървя по улиците в София, много често ми се случва, докато ме подминават, и млади, и стари да ми се усмихнат. По-голяма награда от това няма. Пожелавам същото и на политиците. Така да управляват, че когато излязат на улицата, хората да искат да ги прегърнат и да им се усмихнат”, посочи Мамалев.

„Повтарял съм много пъти думите на гения Чарли Чаплин. На въпрос на журналист „Защо нито едно от вашите много деца не е станало комик", той отговаря: „Много просто - комикът се ражда”, заключи Георги Мамалев.

Целия разговор с Георги Мамалев гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.