За най-новия филм „Ford Vs. Ferrari” той отслабна за ролята на шофьора Кен Майлс

Британският актьор Крисчън Бейл се открои във филмовия свят с таланта си и многобройните, понякога опасни трансформации. Все пак това вече е зад гърба му. Той реши, че окончателно ще спре да пълнее или да отслабва заради роля, съобщи БГНЕС.

СНИМКИ НА НЕВЕРОЯТНИТЕ ПРЕВЪПЛАЩЕНИЯ НА БЕЙЛ ВИЖТЕ ТУК

"Непрекъснато повтарям, че трябва да спра с това, но сега наистина мисля, че съм приключил", каза Бейл.

За най-новия филм „Ford Vs. Ferrari” той отслабна 35 кг за ролята на шофьора Кен Майлс. Колегата му Мат Деймън бе развълнуван от трансформацията му.

„Забавлявах се да го гледам. Той имаше дисциплина на монах, докато се трансформира от Дик Чейни в този герой. Трябваше да свали 35 килограма“, каза Мат.

Въпреки че многократно се шегуваше, че да напълнее за ролята на Чейни е било лесно, Бейл все пак каза, че това е било труден процес.

„Отчайващо е. Грозно е. Ако сваляте килограми, не правите нищо друго освен да си лягате гладни и да се чувствате отчаяни. Дебелеенето е друга крайност. Напълно губиш дисциплината си и преяждаш като луд. Трябва да престана, защото не е здравословно за тялото ми. Аз съм на 45 години и ще бъде опасно, ако не помисля за собствения си живот."

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.