Те ще бъдат включени изданието за 2020

Певицата Марая Кери е постигнала три рекорда на Гинес с коледния си хит „All I Want for Christmas is You", предаде БГНЕС.

Тя е научила за признанието по време на шоуто си в зала "Колизеум" в Лас Вегас в понеделник. От Книгата на рекордите на Гинес са съобщили на сайта си, че с коледната си класика певицата поставя три световни рекорда. Постиженията й ще бъдат включени в изданието за 2020 г.

СНИМКИ НА МАРАЯ КЕРИ ВИЖТЕ ТУК

Марая Кери отвори бутилка с гласа си (ВИДЕО)

С песента Марая Кери поставя рекорд за най-високо класирано коледно/новогодишно парче на самостоятелен изпълнител в чарта Хот 100 на "Билборд", за най-стриймвано парче на изпълнителка в Спотифай в рамките на 24 часа (10,8 милиона стриймвания през декември 2018 г.) и за най-много седмици (20), прекарани с коледно парче в Топ 10 на британската класация за сингли.

Марая Кери изнесе концерт в Саудитска Арабия (ВИДЕО+СНИМКИ)

Развълнуваната Марая Кери е споделила радостната вест в Instagram, публикувайки снимка от връчването на сертификата. "Изключително съм благодарна на Световните рекорди на Гинес, че ме почетоха с три постижения, включени в изданието за 2020 г.", написа тя.

Коя е песента, която носи на изпълнителя си милиони долари годишно?

Марая Кери продаде годежен пръстен за 2,78 млн. долара (СНИМКИ)

СЛЕД СРАМА ПРЕЗ 2017: Марая Кери се връща на Таймс скуеър за ЧНГ

 

 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.