Сюжетът на сериала държи в напрежение зрителите мъртъв ли е любимият им герой Симеон

Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22.00 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на няколко убийства, които са в следствие на предателство, ревност и тъмни сделки. В центъра на криминалните събития, разбира се, ще е Киро Християнина. Ненавистта и  жаждата му за отмъщение ще го накарат да се отърве и от един от новите си бизнес партньори и хората му.

Мариана Миланова: Падна ми се една от най-интересните роли в „Пътят на честта“

На фона на тези събития Кера и Калоян ще изживеят първата си романтична среща и ще разкрият искрените чувства помежду си. Близките им отношения няма да останат незабелязани нито от Лора, нито от служителите в холдинга, а най-голямо внимание ще им обърнат враговете на Калоян в собствения му бизнес.

Парти и арест в „Пътят на честта“

Една от най-дискутираните теми сред зрителите е дали Симеон е жив. Това ще стане ясно от предстоящите епизоди на „Пътят на честта“. Неговото изчезване и странното му поведение в миналите серии ще предизвикат сериозни съмнения и притеснения у най-близките му – Жаклин, Мария и Калоян.

Заредени с напрежение срещи в „Пътят на честта“

Междувременно ще се изясни и причината за влошеното здравословно състояние на Люба. Прегледите, резултатите и съветите на лекарите, ще я накарат сериозно да се замисли върху начина си на живот. В напрегнатата ситуация тя ще вземе прибързано решение относно връзката си с Асен. Какво ще е то и каква ще бъде неговата рекация? - зрителите ще разберат тази седмица от понеделник до сряда 22.00 часа по NOVA!

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.