Той присъства на премиерата на филм с негово участие

Актьорът Хю Грант се завръща на големия екран. Той присъства на премиерата на филма с негово участие "The Gentleman", придружен от съпругата си Анна Еберщайн, предаде БГНЕС.

Двамата съпрузи не се разделиха нито за миг, след като пристигнаха на събитието. Актьорът от "Четири сватби и едно погребение" беше щастлив и усмихнат. Той бе облечен в обикновен черен костюм, контрастиращ със синята му риза. 39-годишната брюнетка от своя страна бе избрала черна рокля, изрязана на места. Тоалетът и бе завършен с черни боти и малка чанта-плик.

Хю Грант помоли разбилия колата му крадец да му върне сценария

Изминаха две години от отсъствието на актьора на големия екран. Последният път, когато Хю Грант мина по червения килим, за да представи филм, в който играе, беше през 2017 г. Оттогава 59-годишният актьор е отдаден изцяло на ролята си в сериала "A Very English Scandal", чийто първи сезон беше излъчен по Би Би Си през 2018 година.

На представянето на филма се появиха и други двойки - Джейсън Стейтъм и годеницата му Роузи Хънтингтън-Уайтли, певецът Стинг, прегърнал съпругата си Джуди Стайлър.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.