Кубрат Пулев ще коментира мача реванш пряко по DIEMA SPORT 2

Антъни Джошуа и Анди Руис-младши се изправят повторно един срещу друг в мач реванш. Срещата ще се проведе в Ад Дирия, Саудитска Арабия, предаде gong.bg

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

Залогът в двубоя е ясен - световните титли на IBF, WBA, WBO и IBO в тежка категория, които сега са притежание на мексиканеца, след като изненадващо ги отне от Джошуа през юни. 

Битката може да наблюдавате в 22 часа, пряко по DIEMA SPORT 2, където гост-коментатор ще бъде Кубрат Пулев.

През лятото, в първия двубой между двамата, Руис победи британеца, напук на всички очаквания. Въпреки че физическата му форма бе далеч от перфектната, Руис показа страхотна класа на ринга и нокаутира Джошуа в седмия рунд, нанасяйки първа загуба в кариерата на британеца. 

ЧАСОВЕ ПРЕДИ МЕГАБИТКАТА: Руис-младши е с 20 кг по-тежък от Джошуа (СНИМКИ)

Именно затова сега всички са нащрек, анализаторите дори смятат, че ако АJ за втори път преклони глава пред този съперник, боксовата му кариера приключва. 

Британецът заяви готовността си за категоричен реванш и се надява да върне нокаута на своя съперник, с което да покаже, че е по-добрият от двамата боксьори. Джошуа ще опита да се върне в правилната посока, която да го отведе до събиране на всички титли в тежка категория. Това обаче минава през задължителен успех над Руис. 

Големият реванш Антъни Джошуа – Анди Руис пряко по DIEMA SPORT 2 и онлайн в PLAY DIEMA XTRA

AJ се отдаде на сериозна подготовка и е смъкнал тегло, изчистил е излишните мускули и изглежда като Машина за убиване. Руис, от своя страна, се отдаде на охолен живот и е дори по-тежък, отколкото в първия сблъсък. От лагера му обаче са категорични, че това не отменя добрата му подготовка за мача. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.