Александър Сано и Миленита разказаха повече за хитовия сериал, който ще се излъчва от 9 декември всяка делнична вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Напрежение, психология, динамика, екшън и обрати са само част от заплетената сюжетна линия в сериала, в който едно ченге се опитва да се внедри под прикритие в редиците на подземния свят в България.

От понеделник в 21.00 ч. NOVA започва излъчването на един от най-успешните български сериали „Под прикритие “. Феновете на култовата поредица ще имат възможност отново да гледат 5-те сезона, а сериалът ще се излъчва всеки делничен ден. През първите две седмици в петък 13-ти и 20-ти декември са предвидени двойни епизоди.

Сериалът „Под прикритие“ тръгва по NOVA на 9 декември

„Току що двамата със Сано разбрахме, че не сме гледали 5-ти сезон. Ще ни бъде много интересно да проследим кой ще се спаси и кой не. В общи линии всички герои в сериала заслужават своята съдба. „Под прикритие“ разказва за блатото, в което човек доброволно попада. Сега от дистанцията на времето си мисля, че сериалът е преди всичко много поучителен. Ако беше времево позициониран в 90-те години, щеше да е може би още по-уместен, защото тогава това беше една действителност, която ние наблюдавахме по улиците“, сподели Миленита.

Ивайло Захариев: Както „Под прикритие“, така и „Пътят на честта“ разказват реални човешки истории

„Абсолютно съм съгласен с Миленита. По повод моя герой в сериала – не вярвам, че има изначално лоши хора. Дори добри хора с чувство за хумор, като моя персонаж Косъма, понякога правят грешни избори и стъпки в живота, а така няма как да им се случи нещо хубаво. Това е напълно нормално. За съжаление, има много такива случаи, в които изключително читави хора, с потенциал, по една или друга причина поемат по неправилния път“, категоричен е той.