Всеки може да дари надежда на децата на кратък номер 1117

Децата на "Българската Коледа" на гости в президентството. По традиция те рисуваха и украсиха елхата в кулоарите на институцията.

За 17-та поредна година деца се събраха в президенството и заедно с президента и неговата съпруга украсиха най-важното дърво - коледното дърво на "Българската Коледа". През изминалата година, благодарение на помощта на целия български народ, бяха събрани над 2 млн. и половина. С тях бяха подпомогнати 550 деца и 19 лечебни заведения.

 

 

"Мили, деца! Вие сте вълшебниците на нашия празник и ние безкрайно се радваме, че сте тук", каза президентът Румен Радев.

Стартира благотворителната кампания "Българската Коледа"

"Българската Коледа" я има 17 години. Дано да я има още дълго време. След 30 години от началото на промените България не може да си позволи да даде на здравеопазването на страната толкова, колкото трябва", каза още водещият на новините на NOVA - Николай Дойнов.

"Все още чакам да се случи една детска болница и да има адекватно детско здравеопазване. Детското здравеопазване не се случва", заяви водещата на новините на NOVA - Ани Салич.

Всеки може да дари надежда на децата на кратък номер 1117 или да посети сайта на "Българската Коледа".

Нека да отворим сърцата си! По Коледата се случват чудеса.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.