Атанас Месечков, Дениз Хайрула, Весела Нейнски, Камен Алипиев и Светлана Гущерова са новата великолепна петорка, която влиза в кулинарно състезание през предстоящата седмица

В началото на новата година „Черешката на тортата“ ще ни поднесе микс от танци, красота и сексапил, примесени с множество вкусове и емоции. Ще проследим какви са отношенията между една бивша и настояща „Мис Плеймейт“, Атанас Месечков ще се превърне в истински кулинарен следовател, ще видим сълзи в очите на Камен и Дениз, а шеф Манчев ще изненада участниците със задачата да напазаруват в рамките на един час, което на пръв поглед изглежда невъзможно за някои от тях.

Рискът да бъде първи домакин в кулинарната седмица се пада на танцьора и хореограф Атанас Месечков. Той показва своята амбициозност и организираност както по време на пазара, така и в кухнята, където единственият жокер за приготвяне на вечерята са писмени насоки от неговата съпруга. Наско посреща компанията в своя дом, а там разкрива повече за семейния уют и предизвикателството да си баща на четири деца.

Лека и изящна вечеря с Бойко Кръстанов в „Черешката на тортата“

Във вторник е ред на плеймейтката Дениз Хайрула да посреща гости. Припряна от времето, тя не успява да напазарува всички необходими продукти, а в кухнята се оказва, че се нуждае от помощта на няколко професионалисти в областта. Домакинята без притеснение разкрива дали пръстенът на ръката ѝ е от Христо Сираков, както и дали е годежен. Още с поднасянето на ястията участниците са изпълнени с подозрения, че не са сготвени от нея и това се превръща в основна тема на разговор до края на вечерта.     

Третата вечер на кулинарната сцена излиза оперната певица Весела Нейнски. Тя организира пижамено парти в дома си, където топло посреща своите гости с традиционно българско меню. По време на вечерята Наско рискува да остане гладен, като отново влиза в ролята на детектив не само за ястията на трапезата, а и за личния живот на Весела. Дениз е подготвила изненади за компанията в отговор на поведението им от предишната вечер.

Отлична празнична вечеря с Мира Добрева в „Черешката на тортата“

Следващ в кулинарното предизвикателство се впуска Камен Алипиев, известен с прозвището Кедъра. Той приготвя непретенциозна, но много вкусна вечеря под зоркото око на неговата съпруга Боряна. Вечерта на спортния журналист е изпълнена с много емоционални разговори. Камен разказва повече за предизвикателството да си студент на 50 години и много други моменти от неговия живот.

Кулинарният маратон през седмицата закрива сексапилната Светлана Гущерова. Тя отваря вратитете на своя разкошен дом и нахъсана за победа приготвя пищна и елегантна вечеря, състояща се от петстепенно меню. Вечерта започва с welcome drink и хайвер, а продължението е отрупана трапеза с разнообразна селекция от вкусове. Като истинска домакиня Светлана поддържа ведрата атмосфера през цялата вечер и споделя интересни моменти от своя семеен живот и разказва за промяната от мис плеймейт до майка и домакиня.

Ще се справи ли звездната компания със задачата, поставена от шеф Манчев, и кой ще се отличи с най-добра кулинарна концепция тази седмица, гледайте в новите епизоди на  „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.