„Ако бъдат открити нарушения и данни за престъпления ще докладваме на съответните прокуратури", каза Ивайло Иванов

„Тъй като подаването на питейна вода е дейност, която е от национална сигурност, с мои заповеди са разпоредени проверки на всички ВиК дружества в страната. Това не са акции, това са проверки. Ако бъдат открити нарушения и данни за престъпления ще докладваме на съответните прокуратури”. Това заяви на брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов във връзка с проведените действия по разследване в Перник и Министерството на околната среда и водите.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Обвиняват Нено Димов в умишлена безстопанственост

„Това е ситуацията. Ако има нови акции и операции ще ви уведомим. Да не всяваме паника, това е доста тежък проблем. Ще направим всичко възможно да се стигне докрай и да предотвратим такива ситуации в страната”, каза още той.

Нено Димов подаде оставка

„Ако си спомняте още на 26-ти в Перник ви казаха, че ще направим всичко възможно поне да стигнем до виновниците за водната криза в Перник. Тогава не беше момента да кажем какво знаем. Това не е краят, това е началото. Нашата работа продължава. Проверките продължават не само в Перник. Ще направим всичко възможно да стигнем до всички виновни. Правим всичко възможно да предотвратим подобно нещо в други области в страната”, категоричен бе той.

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА С ВОДНАТА КРИЗА В ПЕРНИК ЧЕТЕТЕ ТУК