Йохан Стелинг-Верф бе арестуван на 26 декември 2019 г.

Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в изнасилване, проговори за фаталната вечер. Според медицинския доклад, 32-годишната жена е изнасилена брутално. Тя решила да разкаже историята си, за да предупреди други потенциални жертви.

Йохан Стелинг-Верф бе арестуван на 26 декември 2019 година, а жертвата бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания.

Втора жена подала сигнал срещу холандеца, обвинен в изнасилване

„Видях го, когато влязох в бара. Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Красив, съвсем нормално изглеждащ мъж. Започнахме разговор, той ми предложи да отидем да хапнем нещо, съгласих се. Докато вървяхме той ми каза, че е гей и за това се почувствах по-спокойна и си помислих, че съм намерила нов приятел”, разказва жертвата.

Жената му се доверила, разказала му за скорошната раздяла със съпруга си.  След това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде заедно. Тя твърди, че не подозирала нищо и тръгнала с него.

Обискират дома на холандец, обвинен в брутално изнасилване в София

„Пийнахме, хапнахме посмяхме се. Започнах да се усещам замаяна и му казах, че е време да си тръгвам. Тогава той започна да се държи странно. Започна да ме души и тогава изгубих съзнание. Имах чувството, че ако се съпротивлявам, той ще ме убие. Имаше много кръв. Помислих си, това ли е края? Тук ли ще умра? Спомням си, че плачех през цялото време”, споделя жената.

През 2006 година срещу Йохан Стелинг-Верф  в полицията в Холандия постъпват жалби от няколко жени, които твърдят, че са били упоени и изнасилени от него.

Пуснаха под домашен арест чужденеца, изнасилил българка на Коледа

„Той ме нарани много. Казах си: „Не искам да ми причинява това нещо.“  Помолих го да го ми отключи вратата.Той не каза нищо, просто я отключи. Бях в болницата седмица.  Направиха  ми двучасова операция. Все още не мога да си представя защо? Нямах никаква представа, че той е опасен. Той ще си намери нова жертва. Този мъж е много опасен”, категорична е жертвата на изнасилвача.

Йохан Фредерик Стелинг-Верф има дебело криминално досие, а животът му прилича на филм на ужасите по роман на Томас Харис.Той е красив и чаровен, но изведнъж може да стане опасен, разказва за него холандският журналист Анне Круизен.

Преди да извърши престъплението, за което е обвинен, Йохан Стелинг-Верф бил в Германия за месец. Сега всички съседи от блока са се подписали, той да напусне жилището, защото се страхуват.

Още по темата гледайте във видеото.