Любомир Борисов също е носител на приза, който за първи път се печели от двама души

В една от най-успешните години в историята на спорта в МВР за първи път двама състезатели печелят приза „Спортист на годината“. Борис Георгиев от Центъра за бойна подготовка и спорт - световен и европейски шампион по джудо категория до 100 кг, и Любомир Борисов, курсант от АМВР - световен шампион по плуване в дисциплините 50 и 100 м бътерфлай взеха наградата. Приз „Отбор на годината“ заслужи представителният отбор на МВР по плажен футбол.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Министър Маринов награди отличените Борис Георгиев от ЦБПС и Любомир Борисов – курсант от АМВР. Представителният отбор на МВР по плажен футбол заслужи колективния приз „Отбор на годината“

Бъдещ полицай стана световен шампион по джудо (ВИДЕО)

На церемония, състояла се днес в Министерството на вътрешните работи, бяха наградени най-добрите спортисти, треньори и деятели на спорта в МВР. 2019 година бе една от най-успешните години в историята на спорта в МВР с двама световни и двама европейски шампиони, европейска купа по плажен футбол, сребърни и бронзови медали от различни големи първенства.

„Поздравявам ви за постигнатите спортни резултати през изминалата година! С искрено удовлетворение оценяваме положените усилия и шампионския ви дух“, обърна се министърът на вътрешните работи Младен Маринов към спечелилите годишните награди за 2019 г. на Спортната асоциация на МВР.