Актьорът от „Под прикритие” гостува в „Плюс-Минус. Коментарът след новините”

Звездата на Ивайло Захариев изгрява в една от най-успешните български криминални тв поредици „Под прикритие“, която вече втори сезон се излъчва в ефира на NOVA.

За ролята си в „Под прикритие”

„Мартин в „Под прикритие” решава да извърши мисия, в която влага целия си живот. Това не е работа от 9.00 ч. до 17.00 ч.” и после да спреш. Целият живот е въвлечен", каза Ивайло Захариев.

„За ролята си в „Под прикритие” се подготвих, като водих разговори с истински полицаи, които са били "под прикритие". Всички ми казаха, че най-важно е да останеш незабележим, да не се набиваш на очи, да не предизвикваш емоции в другите, за да не те запомнят. Такива хора се отказват от всичко, от личен живот, за да достигнат до някоя престъпна схема", заяви известният актьор.

За ролята си в „Кризисен център”

"С тази комедия се опитваме да повдигнем въпроса за правата на мъжете. Текстът е на Мишо Казаков. С Иво Йончев и с Мишо искахме да направим нещо, което да е актуално, да не е стандартна комедия, а да погледнем какво има като проблеми в България. И се получи тази пиеса. Става дума за потиснати от жени мъже на рабтоното място", разказа Ивайло Захариев.

Какво мисли за мъжествеността и насилието над мъже Ивайло Захариев, гледайте във видеото на „Плюс-Минус. Коментарът след новините“.