Социално получи наградата за

Поредно отличие за NOVA. Този път призът е за инициативата "ПРОМЯНАТА", най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп. Отличието "Златно сърце" приеха водещата на Новините на NOVA Невена Василева и изпълнителният директор на Reach for Change Bulgaria - Юрий Вълковски. 

„Това е поредно признание за Нова Броудкастинг Груп, за "ПРОМЯНАТА" и за нашите партньори от Reach for Change България. Петте издания на "ПРОМЯНАТА" осигуриха по-добър живот на над 100 000 български деца и младежи. Смисълът е голям. Интересът е голям. Затова Нова Броудкастинг Груп заедно с "ПРОМЯНАТА" продължават да инвестират в социални и устойчиви проекти за по-добър живот на децата ни”, заяви Невена Василева.

Започна онлайн гласуването в шестото издание на ПРОМЯНАТА

Може да гласувате за финалистите в тазгодишното издание на най-голямата социално отговорна инициатива на NOVA – ПРОМЯНАТА на адрес nova.bg/promyanata.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за шеста поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 100 000 деца и младежи от цялата страна.

Повече от награждаването можете да видите в цялото видео от новините.