Актьорът коментира, че в живота на всеки има спадове и върхове

56-годишният актьор Никълъс Кейдж заяви, че в живота на всеки има спадове и върхове и вярва, че "всичко води до нещо", съобщава "Контактмюзик", цитиран от БГНЕС. Той заяви, че „вижда положителното във всяко отрицателно нещо и златото във всяко парче олово''.

На въпроса какво би променил в живота си Кейдж отговори: „Бих посъветвал по-младото си „Аз” да го кара по-кротко и да живее по-просто, без да бърза да трупа житейски опит”.

Актьорът сподели още: „Бях скитник. Исках да отида навсякъде, да видя всичко и да преживея всичко. Ако имах малко по-малко от това нетърпение, бих могъл да се съсредоточа повече върху работата си''.

Никълъс Кейдж неразпознаваем на премиера в Ел Ей (СНИМКИ)

Миналата година Никълъс се ожени за четвърти път за Ерике Койке, но бракът им продължи само четири дни преди звездата да подаде искане за анулиране на брака, като твърдеше, че съюзът им се основава на измама, тъй като партньорката му не е споменала престъпното си минало.

След отмяната на 4-дневния брак, Никълъс - който е бил женен за Патриша Аркет, Лиза Мари Пресли и Алис Ким - призна, че е сърцето му е било разбито